A kézszárító vandál-biztos kiadásban is kapható

Kézszárító

Kellemetlen szituációt okozhat, hogyha kézmosás után döbbenünk rá, nincs mibe megtörölni a kezünket. A papírtörlő elfogyott és nem nagyon áll más a rendelkezésünkre, amikor szükség lenne rá. Ezeket és sok más nem kívánt helyzetet kerülhetünk el a kézszárító használatával. Teljesen higiénikus, mivel a szárítás során nem kell hozzáérnünk semmihez.

Mindig igénybe vehető, mert csak áram szükséges hozzá, ami azért nagy valószínűséggel minden valamire való mosdóban van. Nem termelődik szemét a kézszárító használata során, ami környezetbaráttá teszi és így gazdaságosan üzemeltethető. Mivel a kialakításából kifolyólag zárt rendszerrel csatlakozik az elektromos hálózathoz a kézszárító, ezért a pára, a nedves levegő vagy a rácsapódó vízcseppek sem okoznak zárlatot.

Sőt, ha elszabadulnak az indulatok az éjszakai szórakozóhelyeken, akkor is van megoldás, a vandál-biztos kézszárító képében. A masszív fémházas tervezésének köszönhetően, magakadályozza a rongálást. Többek között, rengeteg étterem, irodaház, iskola és kórház alkalmazza elégedetten, a számos előnye miatt.

Print Friendly, PDF & Email