Keverés nélkül használható a Baumit FixBeton

Baumit FixBeton

A modern technikai fejlesztéseknek hála, már nemcsak sajátos eszközök születtek meg, hanem olyan egyedi készítmények is, amiket könnyedén felhasználhatunk, gyakran még nehéz körülmények között is. Remek példaként emelhető ki a Baumit FixBeton ezen a téren.

Egyszerűen fantasztikus, hogy mire képes ez a termék. Nagyban leegyszerűsíti a dolgunkat. Nincs szükség külön keverőgépre, mert bőven elég a megfelelő vastagságban elteríteni, majd meglocsolni. A Baumit FixBeton minden olyan esetben használható, amikor nincs különösebb statikai elvárás. Főként oszlopok telepítésénél előnyös, amikor a közelben semmilyen áramforrás nem található. Gyorsan köt, ezért néhány óra elteltével már terhelhető.

A felujitaswebaruhaz.hu weboldalon egyszerűen megrendelhetjük a kívánt mennyiséget, amit a kiszállítást követően már azonnal felhasználhatunk. A Baumit FixBeton mindössze némi elegyengetést igényel a zsákból történő kiszórást követően és a megfelelő mennyiségű víz adagolása után készen vagyunk a munka nehezével, a többit pedig az idő megoldja.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin