KCR daru alkalmazása a hatékony anyagmozgatásért

KCR daru

Olykor előfordul, hogy a megszokottnál kicsit eltérő munkafolyamatot kell elvégezni, ami jelentős szakértelmet követel meg. Legyen szó mobilkonténerek szállításáról, rakodásáról, építőanyagok mozgatásáról, esetleg páncélszekrény áttelepítéséről, a KCR daru tökéletes megoldás erre a feladatra.

Ez a rakodógépezet el van látva egy olyan emelő rendszerrel, ami komoly terheket tud megmozgatni viszonylag egyszerűen. Ha a kézi pakolás szóba sem jöhet, hiszen méretéből és súlyából adódóan az áru megköveteli a speciális bánást, akkor kerül képbe a KCR daru. Természetesen szükség van szakmai tapasztalatra ennek a működtetéséhez, de a tutiteher.hu weboldal szakembereinek ez nem okoz problémát.

Érdemes felvenni velük időben a kapcsolatot. Ismerjük meg a részletes anyagi feltételeket és egyeztessünk időpontot! KCR daru bérlés csak egy gyors telefonhívásba kerül és hamarosan kezdődhet a szállítás vagy a helyszíni anyagmozgatás. Legyen az egy kis- vagy nehézgép, amit szeretnénk elvinni a jelenlegi helyéről, már tudjuk, hogy kit kell hívni a cél érdekében!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin