Jól jön egy akkumulátoros fúró

DeWalt akkumulátoros fúró

Szinte bármilyen munkáról is legyen szó a ház körül vagy a lakásfelújítás alkalmával, szinte biztosan fúrni is kell majd. Meglehet, hogy egy újépítésű ház esetében még nem áll a rendelkezésünkre fix fali áramforrás, ezért az elektromos szerszámgépek használhatatlannak számítanak az ilyen környezetben.

Ebben az esetben érdemes az akkumulátoros fúró valamelyik minőségi változatát választani, ami sokáig bírja egyetlen töltéssel.

Hogyha sok munka áll előttünk, akkor jól jön néhány pót akku is, így nem kell mindig azt az egy lemerült darabot töltögetni és közben várakozni. Az akkumulátoros fúró sokat fejlődött az elmúlt évek alatt.

Számos gyártó, rengeteg fejlesztést vetett be ezen a téren. Ennek köszönhetően, már sok esetben hatékonyabbnak számítanak, mint a hagyományos vezetékes változatok. Az akkumulátoros fúró nagyon praktikus és ugyanolyan kényelmes a használata, mint bármelyik más modern eszköznek. A tervezőknek sikerült megoldaniuk, hogy az akku ellenére sem számít súlyosnak az akkumulátoros fúró.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin