Játék babakocsit minden kis hercegnőnek!

Játék babakocsi

Még anyáink, nagymamáink, dédanyáink is ezzel játszottak, de az idő múlásával semmit sem veszített a népszerűségéből. Biztosan nem tévedünk tehát, ha azt feltételezzük, hogy minden kislány egy játék babakocsi büszke tulajdonosává szeretne válni. Ez azért van így, mert a lánygyermekek mindig is szerették az “anya-lánya” szerepjátékokat.

A jatekwebshop.eu online áruház széles választékot kínál ebből a termékből és a hozzáillő kiegészítőkből. Különböző színű, méretű, fa, műanyag és textil, sport, meg 3 az 1-ben. A webhelyünkön pontosan azt találhatja meg, ami a legjobb a gyermekének. Mit kell a szülőknek tudnia a játék babakocsiról? A lurkók alapvetően nem túl óvatosak a játékaikkal. Hogyan is lehetnének azok, ha a játék folyamata annyira izgalmas?! Ilyenkor nincs idő a környező tárgyak biztonságának ellenőrzésére. A webáruházunkban kínált kicsiknek szóló játékokat a kiváló minőség jellemzi, ezért nem kell aggódnia, hogy a vásárolt termék csak néhány napig tart. Ez az állítás vonatkozik a játék babakocsira is.

A legtöbb modellt aktív felhasználásra tervezték. Megbízható rögzítés, fémből készült váz és tartós anyag jellemzi az összes játékszert, amelyek hosszú ideig tartanak. Ezen felül, a játék babakocsi biztonságos és környezetbarát. Az anyja mellett, az utcán sétálva a kislány nagyon jól érzi majd magát, ha a kedvencét egy ilyenben tologathatja. A műanyag kerekek egyenletes mozgást biztosítanak az aszfalton és a földön is.

Továbbá nem hagynak nyomot a laminálton és a parkettán, ami kimondottan fontos a szobában történő szórakozás során. A játék babakocsit nagyon egyszerűen össze lehet rakni és csekély súlya van, aminek köszönhetően a csöppség önállóan szét- és összeszerelheti. Az ülések különböző formájúak lehetnek. Egyesek szilárdak, míg mások „fekvő” és „ülő” helyzetbe is átalakíthatóak. Vannak kosarakkal és akár függő táskákkal felszerelt modellek is, ahová a gyermek el tudja helyezni a szükséges dolgokat és játékokat. Minden játék babakocsi hevederrel rendelkezik a babák rögzítéséhez, így a kicsik nem veszítik el a kedvencüket az út során.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin