Itt megtalálja a megfelelő Wizzair kabinbőröndöt!

Wizzair kabinbőrönd

Amikor ülünk a repülőgépen és nézünk ki az ablakon, csodálva a felhőket vagy a bámulatos Föld egy-egy szegletét, akkor ezt azzal a biztonságérzettel tesszük, hogy a csomagjaink is rendben vannak. Ha éppen egy Wizz Air géppel utazunk vagy szeretnénk utazni, akkor értelemszerűen a Wizzair kabinbőrönd szabályait kell figyelembe vennünk.

Habár úgy tűnhet, hogy biztosan általános leírások vannak minden légitársaságoknál, de ez nem így van! A marchborond.hu oldalon is tájékozódhatunk erről, de ami a legfontosabb, hogy itt be is szerezhetjük a Wizzair kabinbőröndöt. A fedélzetre felvihető ingyen 1 poggyász és 1 kisebb táska. A bőrönd esetében 55x 40x 23 cm az előírt méret, valamint a táska esetében 55x 30x 18 cm.

Ezekre az adatokra érdemes előre felkészülni és figyelembe venni, mert itt minden cm számít. Természetesen ezeket a megszabott adatokat leszámítva, ránk van bízva, hogy milyen stílusú, színű vagy anyagból készült Wizzair kabinbőrönd lesz az állandó útitársunk. Ön már beszerezte? Ha még nem, akkor nézzen körül itt!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin