Ismerjük meg a gyógyító kövek képességeit!

gyógyító kövek

Amikor virágokról beszélünk, akkor a legtöbb embernek azonnal a kertben található vagy a szobanövények jutnak az eszükbe. Valójában létezik egy másik kategória, az úgynevezett bányavirágok, amelyek fantasztikus ásványkompozíciók. A különféle módokon kialakult anyagok nagyon egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezek a gyógyító kövek valóban bírnak bizonyos képességekkel.

Miből adódik ez a tulajdonságuk? A sajátos környezetben kialakult rezonanciából. Már a tudósvilág is elismeri, hogy minden élő és élettelen tárgynak van saját rezgéstartománya. Az atomokat alkotó kisebb építőelemek mind aprócska rezgő energiahúrokból tevődnek össze.

Tehát a gyógyító kövek bizonyítottan kifejtenek pozitív energiákat. Már sok évezreddel ezelőtt is alkalmazva voltak a népi hagyományokban. Rengeteg írásos feljegyzést találunk a felhasználási módozatukról. Amennyiben érdekelnek bennünket a gyógyító kövek speciális képességei, akkor a gyogyitokovek.eu weboldalon elmélyedhetünk a részletekben és a vásárlásra is mód adódik, kedvező áron.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin