Ha van félretett pénze, akkor ne a párnába dugja!

granitbank.hu
granitbank.hu

Kis összegű megtakarításainak szeretne biztos helyet találni? Fontosnak tartja, hogy bármikor biztonságosan hozzájuthasson pénzéhez, de ugyanakkor a számláján levő összeg növekedjen is? Annak az időszaknak vége, amikor a félretett pénzt otthon dugdostuk, hiszen a hitelintézetek kínálatában többféle kedvező lehetőségre is rábukkanhatunk, ha az ideális megtakarítási formát keressük.

De mégis melyik mellett érdemes letenni a voksot? Nézzük csak a várható kamatozást, vagy egyéb szempontokat is célszerű figyelembe venni? A Granitbank.hu által megkérdezett szakemberek szerint is ajánlott alaposan megismerni az egyes megtakarítási formákat, így sikerülhet az egyéni igényeknek leginkább megfelelőt kiválasztani. Általában mindig adódnak olyan kiemelt betéti ajánlatok, amelyek a portfólióban folyamatosan jelen levőktől némileg eltérő, kedvezményes feltételeket kínálnak.

A megtakarítási számlák kifejezetten kedveltek manapság, hiszen a lekötési kötelezettséggel járó lehetőségekkel ellenben már kis összegre, lekötés nélkül is választhatóak. Legyen szó autóra, vagy lakhatási célra történő takarékoskodásról, a kedvező megtakarítási számla minden korosztály számára ideális választásnak bizonyul. Természetesen a hagyományos megoldások kedvelői is megtalálják számításukat, hiszen szimpla lekötött betétek mellett is dönthetnek, melyek rövidtávon, előzetes feltételek nélkül teszik lehetővé a takarékoskodást.

Ne feledje, arról minden esetben célszerű tájékozódnia, hogy milyen módon férhet hozzá pénzéhez, hiszen a számlatulajdonosok védelme érdekében a lekötött betéteket általában automatán keresztül nem lehet elérni. Tájékozódjon előre szakemberek segítségével, és alapozza meg most anyagi biztonságát!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin