A Grundfos Alpha2 25-60 kimagasló ereje

Nagyszerű szivattyú!

Épületgépészeti szempontból mindenképpen kiváló eszközöket kell választanunk, mert csak így ruházható fel megfelelő kényelemmel egy lakás.

A Grundfos Alpha2 25-60 tökéletes megoldásnak bizonyul, hogyha egy keringető szivattyúra van szükség. Ennek köszönhetően megbízhatóan fog áramlani a meleg víz a lakás helyiségeiben elhelyezett fűtőtestekben. A Grundfos Alpha2 25-60 igazi, prémiumkategóriás terméknek számít. Akár a 110 °C folyadék keringetésére is képes, probléma nélkül.

Ezután nem kell többet szembesülnünk azzal a problémával, hogy túl alacsony lesz a lakásban a hőmérséklet. A gyengébb szivattyúk olcsón beszerezhetőek, viszont sokkal többe kerül az üzemeltetésük, mivel végig maximális kapacitáson kell dolgozzanak ahhoz, hogy fent tartsák a rendszerben a szükséges nyomást.

A Grundfos Alpha2 25-60 ezzel szemben tökéletesen végzi a dolgát, mivel elég erős akár egy nagyobb lakáshoz is. Ideális keringető szivattyúnak számít és minőségével kimagaslik a többi közül, így ez mindi biztos választást jelent.

Print Friendly, PDF & Email