A gépkezelő jogosítvány szakértelmet igényel

Darukezelői állások

Rengeteg olyan munkaterület létezik, ahol mindenképp szükség van egy vagy több kiváló gépkezelőre. Alaposan meg kell ismerkednünk az illető munkagéppel, hogyha szakszerűen szeretnénk kezelni, ami a biztonság szempontjából is kimagaslóan fontos.

Csak akkor végezhetjük eredményesen a munkánkat, hogyha a kezünkben van a gépkezelő jogosítvány. A Transzport Studium továbbra is lehetőséget kínál azoknak, akik ebben a munkakörben szeretnének elhelyezkedni. Hogy miért éri meg őket választani?

Ez esetben több indokot is fel lehet sorolni. Például mert 5%-os kedvezményben részesülünk, ha a jelentkezési határidő előtt 5 nappal befizetjük a tanfolyam díját.

Többféle kategória közül választhatunk, vagy elvégezhetjük idővel mindegyiket. Vizsgákkal együtt nem vesz több időt igénybe egy tanfolyam, mint két hét, viszont csak minimum 10 jelentkező esetén indul képzés. Részt kell vennünk a gépkezelő jogosítvány megszerzéséhez gyakorlati, illetve elméleti órákon is, amiknek az időpontját a transzportstudium.hu weboldalon fogjuk megtalálni.

Print Friendly, PDF & Email