Fog implantátum kitűnő ajánlattal

fog implantátum

A technológia rohamléptékű fejlődése nem hagyta érintetlenül a szájsebészeti módszereket sem. Míg korábban az áhított fog implantátum beültetésére várva hetek is elteltek két esemény között, addig manapság a mosoly épségének a visszaállítása alig 3 nap leforgása alatt megoldható.

Néhány éve bizony azoknak a személyeknek, akiknek a lelki szemei előtt a fogsor minőségi visszaállítása lebegett célként, sok esetben várniuk kellett, amíg a fogíny felkészítette magát a procedúra folytatására. Óvatos társas élet jellemezte ezeket a várakozással teli napokat, illetve kellemetlen szabadkozás a hiányos fogsor miatt.

Mit kap a modern kor embere, ha a népszerű IHDE technika és BEMER eljárás mellett teszi le a szavazatát? Fájdalommentes kezelést, azonnal terhelhető fog implantátumot, gyors regenerálódást. A szájsebészeti vívmány leegyszerűsíti a korábban komplikált fogászati kezelést, ezáltal pedig vonzóvá teszi a fogorvosnál tett látogatás gondolatát még azoknak is, akik egyébként rettegnek attól a bizonyos széktől.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin