Egy klímaberendezést nagyker áron is be lehet szerezni

Klímák kedvező áron
Klímák kedvező áron
Klímák kedvező áron

Megéri manapság a legmodernebb klíma? Vajon tényleg annyival javítja az életkörülményeinket, mint amennyibe kerül? Aki hatékony, modern, ám gazdaságos megoldást keres, annak az Alfasonic webáruház jelentheti a megoldást, mivel itt nagyker áron kiváló berendezésekhez lehet hozzájutni.

A Panasonic rengeteg fejlesztést eszközölt az elmúlt években a légkondicionálókkal kapcsolatban. Sokféle készüléket fejlesztettek ki ipari, illetve otthoni használathoz. A PKEA termékcsalád például kifejezetten a szerverparkokhoz lett kifejlesztve, hiszen itt gondoskodni kell a folyamatos hűtésről. A hűtést nem lehet leállítani, mert az ilyen helyiségekben gyorsan túlmelegedés történhet, amitől sérülhetnek a szerverek. A hőszivattyús technológia szintén egyre népszerűbb, ami nem is csoda, mivel egy megújuló energiaforrást használ ki, így az üzemeltetése egyáltalán nem számít költségesnek.

A lakásban keringő levegő kihasználására a Panasonic az Aquarea hőszivattyús termékcsaláddal állt elő, ami már számtalanszor bebizonyította, hogy nagyszerű választásnak számít, amennyiben ezzel szeretnénk hűteni vagy fűteni a lakást. Itt még korántsem merült ki a kínálat, mert az otthoni felhasználáshoz nem mindenki szeretne hőszivattyús technológiát választani. Ennek az egyetlen hátránya, hogy olykor nem valósítható meg a beépítés a körülmények miatt.

Viszont az Etherea orvosolja ezt a problémát. A hagyományos split klímák közé sorolhatóak, amelyek manapság a leginkább elterjedtnek számítanak. A felépítés a megszokott, egy külső és belső egységből áll. Viszont, ami kiemeli a többi gyártó termékei közül az nem más, mint a környezetbarát működés, a csendes üzemmód, ami lehetővé teszi az éjszakai használatot, ráadásul kiváló hatékonysággal üzemeltethető az év minden napján, legyen az a legmelegebb vagy a leghidegebb. Mivel beépített WiFi-vel rendelkezik, ezért a klíma bárhonnan vezérelhető interneten keresztül. Egy füllesztő nyári napon, a munkából hazatérve, egyből kellemes hűvös fog fogadni minket a lakásban. Pihenés közben sem fog zavarni, mivel a maximális 20 dB igazán halknak számít.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin