DD Step cipő az örökmozgó gyerekeknek

DD Step cipő
DD Step cipő

A kicsik még legszívesebben egész nap futkosnának és játszanának, ezért olyan lábbelit kell nekik választani, amelyik jól bírja a strapát. Az interneten már vannak olyan webáruházak, ahonnan bármikor megtörténhet a beszerzés.

A DD Step cipő kedvezményes áron rendelhető meg a gyerekcipoabc.hu oldalról, ezért a szülőknek ide kell ellátogatniuk. Szinte bármilyen méret megvásárlása szóba jöhet itt. A színek tekintetében is elég nagy a kínálat, tehát a kislányok és a kisfiúk is megtalálhatják, amire szükségük van.

A DD Step cipő megerősített sarokrésszel rendelkezik, ezért igen sokáig használható lesz. A lurkók lábujjai védve vannak a sérülések ellen. A légáteresztésnek köszönhetően a gyerekek lába nem fülled be, és élmény lesz a folyamatos szaladgálás.

A minőségi talpbetét arról is gondoskodik, hogy a DD Step cipő akár egész nap is viselhető legyen. A designos kialakításnak köszönhetően a kicsik szívesen veszik fel a lábbelit, amelyet tépőzárral, csattal vagy cipzárral lehet szabályozni. A bélés szinte minden esetben bőrből készült.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin