Baba harisnya piciknek és totyogóknak

Baba harisnya

Bizony elérkezett az időszak, amikor a divatot a réteges öltözködés diktálja. Egyáltalán nem meglepő, hogy az ősz a napokat hideg reggelekkel indítja, ezért a baba harisnya kötelező eleme lesz a gyermek ruhatárának. Ez a roppant praktikus ruhadarab a szabadban elengedhetetlen, de otthon, az átmeneti, fűtés nélküli időszakban is tökéletes.

A babák és a kisebb gyermekek rendszerint lerúgják a zoknijukat és gyakran tapasztalhatjuk, hogy pár perc után már csak a pucér lábacskáik kopognak a padlón. A baba harisnya megoldja ezt a problémát, a bébik talpa pedig nem lesz azonnal meztelen, de a járni tanuló kicsik sem fáznak fel a zokni hiánya miatt. Mit lehet tenni azért, hogy a totyogók ne csússzanak el a padlón?

A különböző mintázatú baba harisnya modellek csúszásgátlóval vannak ellátva, így az apró lépések sokkal stabilabbak. A kiváló anyaguknak köszönhetően, kellemesek a kicsik bőrének és a mosások sem tesznek bennük kárt. Válasszon Ön is a lyamar.hu modelljei közül és tudja csemetéjét biztonságban!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin