Az RGB LED vezérlő csodálatos látványt generál

RGB LED vezérlő

Otthonunk dekorálása a karácsonyi időszakban sokkal inkább aktuális. Ilyenkor fényfüzérek tömegei világítják körbe az épületeket. A LED technológia életre hozta a LED szalag fogalmát, ami chipek sorát jelenti egy vonalban. Az RGB LED vezérlő az ilyen dekorációs szalagok megfelelő vezérlését hivatott ellátni. Biztosan mindenki látott már ilyen fényfüzéreket és tudja, hogy mindenféle színben illetve fehéren is képesek világítani.

Az RGB LED vezérlő segítségével bármilyen színjátékot képesek vagyunk a távirányító segítségével vezérelni. Az alapvetően piros, zöld és kék színeket megjelenítő chipek képesek fehér színt is produkálni, ez azonban típustól függő. A három színkombináció azonban gyönyörű és látványos élményt biztosít az arra feldíszített ingatlannak.

Létezik RGB LED vezérlő segítségével működő kültéri projektor, ami a házunk falára látványos fényjátékot vetít, mintha egy filmet néznénk. A ledkor.hu webáruházban több vezérlő is helyet kap a választékba. Most érdemes ellátogatni, hiszen óriási kedvezményekkel várják a vásárlóikat.

Print Friendly, PDF & Email