Az Atlantisz az özönvíz előtti világ izgalmas mű

Atlantisz az özönvíz előtti világ

Biztosan Ön is hallott már Atlantiszról, az elveszett földrészről. Ez a mű ezen témának jár utána, ezért mindenképpen olvassa el, ha érdeklik a rejtélyek! Az Atlantisz az özönvíz előtti világ könyv szerint, a sziget az Atlanti-óceánban helyezkedett el, a Földközi-tenger torkolatánál.

Itt kezdtek el civilizálódni az emberek, ami a barbárságuk végét jelentette. A műben leírtak alapján, a bronzkor eszközei eredetileg erről a vidékről származnak.

Az Atlantisz az özönvíz előtti világ című könyv információi alapján ez a sziget volt az indoeurópai nemzetek családjának bölcsője. Platón leírása a szigetről valójában nem mese, hanem igaz történet. Talán egy napon majd megtalálják a kutatók ezt a helyet és felszínre hozzák a tárgyi emlékeket.

Az „Atlantisz az özönvíz előtti világ” szerint, a sziget az óceánba süllyedt egy természeti katasztrófa miatt. Mivel számtalan rejtély övezi a létét, ezért érdemes elolvasni ezt a róla írott könyvet, ami idén ősszel vagy télen fog megjelenni az Angyali Menedék nevű kiadónál.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin