Az ADR zsák veszélyes hulladékokhoz is kiváló

ADR zsák

A szeméttárolás formáira napjainkban egyre több hangsúly tevődik. Elsősorban amiatt, hogy az utóbbi években mértéktelenül sok szemét vált újrahasznosíthatatlanná, valamint rettentően sok káros anyag kerül a természetbe. Az ADR zsák azoknak ideális, akik első-, másod- vagy harmadfokú veszélyességi szemét tárolását szeretnék megoldani.

Ha már a belekerülő anyagok a környezetre károsak, a gyártók arra fókuszáltak, hogy legalább az ADR zsák készüljön 100%-ban olyan műanyagból, amit újrahasznosítottak. Az olyan szilárd és ömlesztett szemét, aminél nem korlátozott a szemcse átmérője, EU és más nemzetközi normák is előírják, hogy adott csomagolástípust kell alkalmazni.

Jelen esetben az ADR zsák erre a célra tökéletesen megfelelő, amibe akár 300 liternyi káros anyag is belefér. A 7-12 mm vastagságú zsákok kellően vastagok, így nem szakadnak ki ekkora tömeg cipelésekor sem. Cégünk sitthez és háztartási hulladékhoz is biztosít megfelelő zsákokat, sőt, lebomló anyagokból készült csomagolókat szintén forgalmazunk.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin