Ajándékozott már valakinek flyboard kupont?

Vízi élmény

Hallott már a FlyBoardról? Ilyen vízi élményt nem mindennap kap az ember ajándékba. Ez egy különleges és új típusúnak számító extrém vízisport, aminek a segítségével kipróbálhatja, hogy milyen érzés a víz felett, a levegőben repülni, de azt is átélheti, hogy milyen lehet olyan tökéletességgel és gyorsasággal úszni, mint bármelyik vízi állat.

Akár 8-10 méterre is elemelkedhet a vízfelszíntől egy ilyen szerkezet segítségével. Nem szükséges hozzá semmilyen előképzettség vagy gyakorlat, talán egy kis egyensúlyérzék nem árt, de még akkor is gyorsan megtanulható a használata, ha előtte még semmilyen deszkán nem próbált meg egyensúlyozni. A lábra csatolható eszköz használata mindössze pár perc alatt elsajátítható. A szerkezet egy jetskihez van csatlakoztatva, 18 méter hosszúságú tömlővel, ami biztosítja a gép vízellátását.

A talpra csatolt deszkán 2 vízsugár biztosítja a hajtóerőt, ami 10 méteres magasságba is felrepítheti a használóját. Élje át, hogy milyen lehet szabadon repülni, bújjon egy szuperhős bőrébe vagy mozogjon a víz alatt úgy, mint egy sellő! Az Élménypláza oldalán több típusú FlyBoard kupon is található, így mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb állót, ami akár ajándéknak is tökéletes. A kínálatban megtalálhatóak páros kuponok is, sőt, olyat is lehet találni, amelyik más extrémsportok kipróbálását is tartalmazza.

A legtöbb élményutalvány 12 hónapig beváltható, így karácsonyi ajándéknak szintén tökéletes választás, a vásárlással pedig nem kell megvárni a jó időt. A voucher felhasználásának feltétele a betöltött 14. életév, illetve a helyszínen kötelező részt venni az 5 percet igénybe vevő előzetes oktatáson, ahol a szervezők elmondják a biztonsági és műszaki tudnivalókat. A feltételek azonban kupononként változhatnak, így érdemes lehet végignézni. A felszerelést minden esetben a szerződő partner biztosítja, így a résztvevőknek elég csak a kalandvágyukat magukkal vinni. Ezek után már indulhat is a repülés! Élvezze a szelet, a sebességet és a súlytalanságot!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin