A WDH 610 HA paramétereinek ismertetése

WDH 610 HA

Mostani írásunkban egy rendkívül közkedvelt modellre szeretnénk felhívni azon érdeklődők figyelmét, akik a párával vívják a csatáikat a mindennapokban. A WDH 610 HA kiemelkedik a kategória többi terméke közül és el is mondjuk, hogy miért.

Elöljáróban el kell mondani, hogy a kisebb teljesítményű gépek közé tartozik, hiszen maximálisan 30 négyzetméter az a terület, ahol képes elvégezni a párátlanítás feladatát. Ez azonban cseppet sem korlátozza abban, hogy a kisebb lakásokban, esetleg irodákban tökéletes munkát végezzen ezen a fronton.

Nagyszerű paraméterekkel rendelkezik, amit az is bizonyít, hogy néhány évvel ezelőtt megnyerte a tesztversenyt. Német gyökereinek köszönhetően tud mindent, ami elvárható egy ilyesmi készüléktől. Okos berendezésről van szó, ami azt jelenti, hogy automatikusan kikapcsol, ha megtelik a víztartály, ami a lecsapódó párát gyűjti össze. A WDH 610 HA minden kisebb lakástulajdonosnak tökéletes választás lesz, ha párásodást vél észrevenni az ablakon vagy más módon harcol a nedvességgel.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin