A tanulóbicikli egy szuper járgány

tanulóbicikli

A kerékpár nemcsak remek közlekedési eszköz, hanem sportolásra, szórakozásra és kikapcsolódásra is kiválóan alkalmazható. Sőt, a fejlesztő hatásáról sem feledkezhetünk meg, hiszen az egyensúlyérzékünk és az állóképességünk is jobb lehet általa.

Ezt a legkisebbek már a tanulóbicikli révén is megtapasztalhatják, hiszen annak ellenére, hogy nincs pedálja, nagyon szépen megtanulják a segítségével miként lehet a járgányt egyenesen tartani, hogy ne dőljön el gurulás közben.

Illetve talán nem is a pedál hiányának ellenére, hanem lehet, hogy éppen annak köszönhetően sajátítják el az egyensúlyozás művészetét olyan könnyen, mivel óriási biztonságérzetet ad számukra az, hogy a lábaik végig a földön vannak.

Persze csak addig, amíg rá nem éreznek a suhanás ízére és akarattal égnek nem emelik a talpaikat azért, hogy minél tovább gurulhasson a tanulóbicikli anélkül, hogy meghajtanák magukat. Ilyenkor már óriási magabiztossággal kezelik a tanulóbiciklit, hogy szülőként csak ámulunk rajtuk és közben mérhetetlen büszkeség tölt el bennünket.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin