A szőkítés konkrét lépésekből áll

Hatékony szőkítés

A szőke az egyik legkényesebb hajszín, amit nem megfelelő hajfestéssel könnyen el lehet szúrni. Maga a szőkítés fázisa sem egyszerű, tudni kell a szőkítő por és emulzió megfelelő arányát, de az sem elhanyagolandó, hogy mennyit marad a hajon a felvitt keverék.

A szőkítés során, a rezes vagy arany árnyalattól, a hónapos csibe-sárgáig rengeteg árnyalatot hozhatunk ki. Ilyenkor merülhet fel annak a veszélye is, hogy leégetjük a hajat. Szóval, aki nem biztos a dolgában, inkább bízza a fodrász kezeire ezt a feladatot! Amit mindenképp tudni kell még, hogy a szőkítés során nyert hajszín nagyon vad. Mindenképp hajfesték felvitele szükséges ahhoz, hogy lágyabb, természetesebb árnyalatot nyerjünk. Így kaphatunk ezüstös szürkétől a platina szőkéig bármilyen árnyalatot, kérhetünk vadító piros vagy vörös hajszínt vagy valamilyen világosbarnát.

Oldalunkon a szőkítés különféle fázisaihoz kínálunk professzionális termékeket a Brelil márkától. A haj roncsolódása miatt, különféle ápolókat is kifejlesztettünk, hogy utólag is ápolni lehessen a kivilágosított hajkoronát.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin