A szauna attribútumai

A szauna hatásai
A szauna hatásai

Dr. Oláh Andor számos előnyös tulajdonságát felsorolja, a már rég bevált egészségmegőrzésben nagy segítségünkre lévő „terápiának”.

Tudniillik a szauna ismérveiről van szó ez esetben, ami a következő faktorokat birtokolja: serkenti a szervezet ellenállását a különféle betegségekkel szemben, felpezsdíti az anyagcsere-folyamatot, nagyban fokozza a méregtelenítést, előmozdítja a szervezet öngyógyító képességét, lelassítja a test öregedését, korlátozza a vírusok és fertőzések szaporodását, de még sorolhatnánk.

Van azonban néhány betegség, ami akadályt gördíthet a fesztelen szauna használatnak, mint például a tuberkulózis, az epilepszia, a vesebaj, az ízületi problémák és a keringési zavarok.

Korunkban már adottak a lehetőségek, amelyek révén egy sor szauna felhozatal közül választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelő variánst, amit ezt követő lépésként otthonunka szállíthatunk és gyakorta élhetünk a szaunázás kínálta kondíciókkal. Néhány felvilágosító írás információi szerint, a szauna jótékony befolyást gyakorol testünk elektromos feszültségére is.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin