A nyári gumi a jó időben kevésbé kopik

Nyári gumi
Nyári gumi

Biztonsági okokból mindenképp le kell cserélni a téli abroncsot még március végéig, hiszen ebben a hónapban a hőmérséklet elérheti a 18, 20 Celsius-fokot is. Miért szükséges azonban a nyári gumi felszerelése? Egyik fő ok, hogy a téli típus igazán rosszul viselkedik nyáron, és nem képes garantálni azokat a kvalitásokat, amelyek azt a rossz időben roppant lényegessé teszik.

Természetesen, ez fordítva is így van, hiszen a nyári gumi semmiképp sem állja meg a helyét hóban, latyakban és fagyban. Aki legalább egy hétig használta márciusban, áprilisban, a jó meleg időben a téli változatot, az felfigyelhetett arra, hogy ez az abroncs igazán zajossá válik, ami önmagában is zavaró tényező lehet. Emellett pedig szemmel látható, hogy a kopás hihetetlenül gyors ütemben történik.

Pontosan ezért kell időben a nyári gumi mellett dönteni, amelyik profi szerkezetének köszönhetően garantálja a tapadást, a gondmentes vezethetőséget és az akadály nélküli kormányozhatóságot. Ez a fajta abroncs megvásárolható igen olcsón a www.bhpgumi.hu oldalon.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin