A mezőgazdasági fólia tetőfedéshez is alkalmas

Mezőgazdasági fólia növénytermesztéshez

Aki szeret kertészkedni, annak felesleges bemutatni, hogy milyen hasznosnak számít ez a termék. A mezőgazdasági fólia azonban más felhasználási területei is ismeretesek, ezért nemcsak a növénytermesztésben játszik fontos szerepet.

Nyilván ez volt az elsődleges cél, de mivel teljesen vízálló ezért letakarható vele bármi, amit szeretnénk megóvni a nedvességtől. Alkalmas otthoni és ipari felhasználásra, a méretétől és a vastagságától függően. Egy nagyobb vihar alkalmával könnyen megeshet, hogy a tetőn elmozdulnak a cserepek és beázik az épület.

Ha a cserepek alatt van mezőgazdasági fólia, akkor még így sem kell a beázás miatt aggódni. Ez csupán csak akkor fordulhat elő, ha valamilyen oknál fogva esetleg kiszakad a mezőgazdasági fólia, bár ez a vastagabb változatok esetén elég ritkán szokott előfordulni.

Véd az UV sugarak ellen, ezért alatta nyugodtan tárolhatóak olyan dolgok is, amiket szeretnénk megvédeni a Naptól. Eső esetén a kerti bútorok leteríthetőek mezőgazdasági fóliával, így nem fognak megázni és nem kell a száradásukat várni.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin