A kertépítés Fejér megyében sem kerül sokba

kertépítés Fejér megye

A nyarak az utóbbi évtizedekben egyre forróbbak és kiszámíthatatlanok, akár hosszú hónapokon keresztül is nagy erővel tombol a kánikula. Éppen ezért nagyon sok kerttulajdonos fejében megfordul az öntözőrendszer kiépíttetésének a gondolata. Sokan azért odázzák el rendre ennek a munkálatnak a kiviteleztetését, mivel attól tartanak, hogy tetemes végösszeggel kell számolniuk, vagy pedig azért, mert egyszerűen nem találnak olyan vállalkozást, amelyik megbízható és korrekt.

Szili Krisztián okleveles öntözőrendszer tervező már jó ideje vállalja a locsolórendszerek tervezését, kivitelezését és javítását az ország számos részén. Ő azt az elvet vallja, hogy az olyan térségekben sem etikus borsos felárakkal dolgozni, ahol ezek a szolgáltatások manapság különösen keresettek. Ő a korrekt és hosszú távú munkakapcsolatra alapozza a vállalkozását, ezért az öntözőrendszer megtervezése és beüzemelése nála olyan faktorokon múlik, mint a kert adottságai, a munkálat komplexitása, nem pedig a helység, ahol ezt elvégzi.

A szép kertek nemcsak szorgalmas és kitartó munkát igényelnek, hanem szakértelmet is. A kertépítés Fejér megye térségében könnyen és korrekt árakkal kivitelezhető a Carinapark Kft. által. Azt bizonyára mindenki tudja, hogy a kertépítés nemcsak pár tuja- és virágültetésből vagy gyeptelepítéséből áll, hiszen a legtöbb helyen szükség van térkő burkolásra, a csapadék elvezetésére is. Szili Krisztián a weboldalán azt is kihangsúlyozza, hogy a kerttervezésnél a legnagyobb hiba az öntözőrendszer kihagyása.

Képzeljük csak el, hogy felbérelünk egy céget a meglehetősen idő- és munkaigényes feladatra, sikerül megtervezni és kivitelezni a növényekkel teli, pazar kertet, azonban pontosan az hiányzik, ami mindezt vízzel, így élettel látja el. Ennek természetesen nem szabad megtörténnie. A kertépítés Fejér megye területén tehát könnyedén megoldható A-tól Z-ig. A cég vállalja ugyanis a kert megtervezését és megépítését, növénytelepítést, automata öntözőrendszer beüzemelését, épületbontást.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin