A frottír anyag legfontosabb előnyei

frottír anyag

A textilek világában létezik néhány olyan, amit szinte mindenki ismer, ha máshogy nem, akkor hírből. A frottír anyag egyértelműen az elterjedt anyagféleségek közé tartoznak, amely szerepet nyilván nem véletlenül sikerült kiharcolniuk. Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik ugyanis, ami nem merül ki a hatalmas színválasztékban, hanem ennél lényegesen többet tud. Kiválóan alkalmazható takarók, fürdőköpenyek vagy hasonlók készítésére, hiszen nedvszívó képességük tökéletes ilyen célra.

A mai kor lehetőséget ad már arra is, hogy méteráru formájában jussunk hozzá, ami még hozzáad a felhasználási lehetőségek sokszínűségéhez. Ami a vízzel kapcsolatos tulajdonságát illeti, fontos tudni, hogy amennyiben Önnek megfelel a fehér szín, úgy vízhatlan formában is kapható ez a remek frottír anyag. Családosok körében, ahol időnként gondok vannak a vizelet tartásával a gyerekek körül, jól jöhet a frottír anyag felhasználásával készült takaró.

Gondoljuk át, hol tudnánk hasznosítani a saját háztartásunkban! A terítők világa csodásan bő képet mutat, ez pedig szűkülni valószínűleg a közeljövőben nem fog, hiszen az internet nyújtotta kereskedelmi lehetőségek folyamatosan tágulnak. A viaszos vászon kínálatról mindenképpen meg kell jegyezni, hogy már sokan elfelejtették ezt a kategóriát, hiszen néhány évtizeddel ezelőtt szinte csak ez volt található a családok asztalán.

Ettől a múltbéli megjelenéstől a legtöbben igyekeznek szabadulni, de egy új tendencia mégis azt látszik mutatni, hogy visszajön a divatba ez az egyébként roppant strapabíró, praktikus viaszos vászon. Ma már nemcsak a régen elterjedt cseresznyemintás, valamint a kis virágokkal tömött dizájn létezik, de az egyszínű és sok egyéb verzió is napvilágot látott. Méteráru formájában éppen úgy beszerezhető, mint külön, kimérten, így mindenki kedvére válogathat és a saját asztalához mérten szerezheti be a megálmodott portékát. A viaszos vászon terítőt elég csak letörölni és máris tiszta, higiénikus asztal fogadja a ház lakóit, nem kell folyton a mosással bajlódni.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin