A Cistus Incanus, avagy a görög csodaszer

Cistus Incanus

A természet mindig is gondoskodott olyan ehető növényekről, amelyek hozzájárulnak az emberek egészségéhez. A Cistus Incanus bodorrózsa néven is ismert és teaként vagy cseppenként egyaránt fogyasztható. Görög csodaszernek tartják, használatát ősi hagyományok óvják.

Nemcsak a gyulladások megelőzéséhez használták, hanem a fertőzések elkerüléséhez, emellett pedig a bőrbetegségeknél is méregtelenítő hatást gyakorol a szervezetre. Ráadásul a gyógyszerekkel ellentétben, nincs semmilyen mellékhatása.

Természetes gyógyító szerepe mellett, az szépségiparban is megtaláljuk. Ez a Görögországban őshonos, vadon is termő növény Krisztus előtti időre vezethető vissza, ahol a legendák szerint az istenek nemcsak a gyógyítást ajándékozták neki, hanem az szépítést is.

Napjainkban főleg a megfázások és az influenza tünetei ellen használjuk. Kapható cseppes kivitelben is, amit könnyen lehet tárolni és bármikor elővehetjük, amikor szükségünk van rá. A Cistus Incanus semlegesíti a szabadgyököket, így az immunvédelmet is növeli.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin